Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Supervisie

Ook voor supervisie kun je bij mij terecht. Wil je als therapeut cliënten inbrengen, reflecteren op jouw werkwijze, of eigen patronen die je tegenkomt in je sessies bespreken, dan is supervisie iets voor jou. We onderzoeken samen jouw vraagstukken en kijken van een afstandje naar de situatie, betrekken de beleving daarbij en onderzoeken liefdevol waar je eventueel nog niet gekeken hebt. Vanuit mijn supervisie-ervaring kunnen we aan de slag met de parallellen die je in je werk en eigen leven tegenkomt.

Dit is zowel zinvol voor beginnend therapeuten als voor therapeuten die na een aantal jaren ervaring opnieuw naar zichzelf in hun werk willen kijken. In het eerste gesprek maken we afspraken over de inhoud, vorm en aantal bijeenkomsten.

Meer over mij

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren